Говорителят на принц Хари и Меган Маркъл съобщи във вторник,

...
Говорителят на принц Хари и Меган Маркъл съобщи във вторник,
Коментари Харесай

Обрат! Лъсна истината за гонката на Хари и Меган с папараците

Говорителят на принц Хари и Меган Маркъл заяви във вторник, че херцозите на Съсекс са взели участие в съвсем съдбовна гонка с папараците в Ню Йорк, сходна на тази, която погуби принцеса Даяна. Нова информация по случая обаче демонстрира друга картина на обстановката.

Пред " Ню Йорк таймс " приказва таксиджията, превозвал Хари и Меган за към 10 минути във вторник вечерта, до момента в който се опитваха да избягат от папараците. Според него двойката явно е била нервна по време на късото пътешестване, но по никакъв метод се е чувствал в заплаха, нито пък може да дефинира случилото се като „ гонене “.
-->
Сукчарн Сингх, който се назовава Сони, сподели пред медията, че ги е взел от локален полицейски сектор в центъра на Манхатън. 

" Бях на 67-ма улица и тогава охранителят ме извика. Следващото нещо, което знаех, е че принц Хари и брачната половинка му скочиха таксито ми ", сподели той.

" Бяхме блокирани от камион за отпадък и внезапно пристигнаха папараци и започнаха да ни снимат. Хари и Меган таман щяха да кажат накъде да карам, когато охранителят се обади да се върнат в полицейския сектор ".

„ Изглеждаха нервни, мисля, че ги преследваха през целия ден или нещо сходно “, сподели Сингх. „ Бяха много нервни “.

В изказване представителят на Хари и Меган сподели, че са претърпели „ съвсем пагубно гонене с кола “ във вторник. Полицията в Ню Йорк удостовери случая и посочи, че доста фотографи " са направили транспортирането им предизвикателство ".

Двойката беше в Ню Йорк на церемонията по награждаване на Ms Foundation Women of Vision - дружно с майката на Меган, Дория Рагланд.

Говорителят сподели, че когато са били преследвани откакто са напуснали, те са се пробвали да се скрият от папараците, като са отишли в полицейски сектор в Манхатън - откъдето ги е взел Сингх.

Поне за няколкото минути, в които са били в колата на Сингх, той не мислел, че са в заплаха.

„ Не мисля, че това е правилно, мисля, че всичко това е пресилено. Не четете прекомерно доста “, сподели Сингх за изказването, предава glasnews.bg. По-късно той добави, че " това може да се е случило преди ", да се качат в таксито му.

„ Ню Йорк е най-безопасното място “, продължи той. „ Има полицейски сектори, ченгета на всеки ъгъл, няма причина да се страхувате в Ню Йорк. “

Папараците не са били нападателни по време на шофирането му, сподели той. „ Те бяха зад нас. Това беше съвсем всичко, не беше нищо повече. Те съблюдаваха отдалеченост. “

Сингх разказа Хари и Меган като „ положителни хора “. „ В края на пътуването те споделили „ О, прави ми удоволствие да се срещнем “ и го попитали за името му, спомня си Сингх. 

„ Беше ужасно. Десет минути с кола, 50 $ “, сподели той. " Какво можете да поискате? Не можете да успехите това! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР