Говорителят на Националната агенция по приходите Росен Бъчваров напуска приходната

...
Говорителят на Националната агенция по приходите Росен Бъчваров напуска приходната
Коментари Харесай

Говорителят на НАП Росен Бъчваров напуска след 21 години

Говорителят на Националната организация по приходите Росен Бъчваров напуща приходната организация след 21 години работа. За смяната на работното си място заяви самият той в обществените мрежи.

" От на следващия ден стартирам нов път като информационен шеф на интернационална компания, оперираща в България. Откакто започнах работа за първото от 11 държавни управления преди 21 години, с които имах взимане предоставяне, знаех, че триумфът се корени в разговор, почтеност, открита връзка и взаимно почитание. Всеки ден имах вяра, че контролният орган и счетоводителите могат и би трябвало да се стремят да реализират съгласие, вместо да враждуват от двете страни на барикадата. И прозрачността, откритото другарство, разискването и намирането на взаимния интерес са по-добри съветници от административната насила и бюрократичната глухота. Това се стремих да върша всеки ден. Доста постигнахме дружно, още доста остава, само че пътят е правилен ", написа Бъчваров в една от групите на професионални счетоводители.

В друго писмо до сътрудниците си в Национална агенция за приходите, Росен Бъчваров декларира, че решението за овакантяване на приходната организация било дълго отлагано, само че в последна сметка му пристигнало времето.

" Рутината е неприятен консултант, а увереността в повтарящи се задания е единствено привидно удобна. Затова идната ми професионална стъпка е в интернационален екип с десетки незнайни дневно. За мен беше чест да послужвам на обществото, да схващам себе си посредством Национална агенция за приходите от началото до през днешния ден и да се пробвам ден след ден... да накарам слона да препуска. Всеки знае, че слоновете не могат да препускат. Особено административните слонове, които мислят дълго, вървят постепенно, индиферентни са, само че по тази причина пък дебелокожи. Благодаря за това, че в случай че не да препуска, то дружно успявахме да накараме нашият административен слон да се забърза, даже да тича от време на време ", добавя той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР