Говорителят на Кремъл, Дмитрий Песков, заяви, че руският президент Владимир

...
Говорителят на Кремъл, Дмитрий Песков, заяви, че руският президент Владимир
Коментари Харесай

Путин отдъхва в Сибир с Шойгу

Говорителят на Кремъл, Дмитрий Песков, съобщи, че съветският президент Владимир Путин сега е на отмора в региона на Тува с министъра на защитата Сергей Шойгу.

„ Той в действителност е там с Шойгу, в Сибир. Обикновена отмора и тайга, планини, разходки, чист въздух “, сподели Песков пред публицисти, написа Газета.ру.

По думите му, администрацията на президента на РФ ще разгласява фото и видео фрагменти от ваканцията на Путин незабавно щом такива се появят.

Президентът ще се върне в Москва до края на утрешния ден, 8 септември, осведоми прессекретарят.

„ Вече имаме много претрупан ден в четвъртък. В допълнение към работното посещаване на Лукашенко - това ще бъдат двустранни договаряния, конференция, срещата на върха на БРИКС, а също по този начин ще се съберат за съвещание на съветския учредителен комитет " Победа ", - добави Песков.

По-рано Песков съобщи, че Путин няма да вземе пълноценна лятна почивка, защото позицията му няма да му разреши да отсъства доста дни.

В началото на май " Комерсант " пресметна, че съветският президент е имал 59 почивни дни през последната година. От 7 май 2020 година до 7 май 2021 година Путин е работил 306 дни и през това време е приключил 737 каузи, като се изключи документи и пътувания.

През март съветският водач също --> на няколкодневна отмора в сибирската тайга с военния си министър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР