Говорителката и любовница на премиера Лена Бориславова е била пред

...
Говорителката и любовница на премиера Лена Бориславова е била пред
Коментари Харесай

ТРУС! Слави, Линда и Асен пожелаха главата на Лена. Любимият й Киро едва я спасява

Говорителката и държанка на премиера Лена Бориславова е била пред уволняване от Министерския съвет. Само с цената на няколко компромиса и поети задължения тя е съхранила поста си, научи ПИК от депутати в ръководещата партия Политическа партия.

В последните дни Лена е била подложена на яростна офанзива от външни лагери, които са координирали напъните си.

Първа, несъмнено, главата на Лена е поискала брачната половинка на Кирил Петков – Линда. Бориславова е била свалена от премиерския аероплан за Рим точно на 24 май, откакто законната госпожа Петкова е нахлула на борда в наличието на финансовия министър Асен Василев.

Именно обединението Линда Петкова – Асен Василев е най-сериозният съперник на Лена Бориславова. Василев считал, че говорителката си е присвоила прекалено доста компетенции и оказва мощно въздействие върху министър-председателя при взимането на основни управнически решения. Влиянието й било толкоз мощно, че дори накърнявало силата на Кокорчо.

Третият зложелател на Лена Бориславова е съдружния сътрудник на Политическа партия – партията на Слави Трифонов „Има подобен народ“. Наши източници сочат, че Трифонов ултимативно е изискал Бориславова безусловно да изчезне от публичността и да спре да се изрича по всички значими за страната тематики.

Това некадърно момиче е част от казуса на кабинета и причина за ниския рейтинг, считали от Има Такъв Народ.

В последна сметка Кирил Петков устоял на координираната офанзива против обичаната си, само че с цената на компромис. Оттук нататък Лена се „потапяла“ за медиите и серпантина да дава безконечни телевизионни изявленията. Щяла да се появява на къси брифинги в Министерския съвет, единствено с цел да обобщава взетите от обединението решения.

Лена серпантина да съпровожда премиера по време на всичките му визити в чужбина. Щяла да върви единствено на „определени места“, и то координирано с Асен Василев.

В последна сметка бе преценено, че в случай че уволним в този момент Лена, тя може да се трансформира в евентуална репутационна заплаха за ръководството, защото има прекалено доста информация. Най дребното може да се разприказва за възмездие, обобщават депутати.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР