Говорим за брак по сметка. В браковете по сметка винаги

...
Говорим за брак по сметка. В браковете по сметка винаги
Коментари Харесай

Велислава Дърева: Борисов ще крепи правителството, докато му е изгодно

" Говорим за брак по сметка. В браковете по сметка постоянно някой губи. В тези бракове по сметка се подписва някакъв документ, тук и документ няма. Вътре в самата сглобка те ще се изядат. Това държавно управление ще бъде крепено до така наречен ротация. Може би Бойко Борисов се надява по този метод да вземе властта, ГЕРБ да вземе властта и да си отмъщава. Борисов ще крепи това държавно управление, до момента в който на него му е преференциално. "

Това сподели в изявление за БНР журналистът Велислава Дърева.

Вече се появи версия, че допустимо да има избори 2 в 1 - парламентарни и европейски, това към този момент се върти като вид. Може би ще има трагичен конфликт към въпросната ротация, добави тя.

Движение за права и свободи има гений постоянно да е с спечелилите и в никакъв случай с победените. Ако има неуспех на държавно управление, в което Движение за права и свободи взе участие директно или подкрепящо, Движение за права и свободи в никакъв случай не носи отговорност, акцентира Велислава Дърева. По думите ѝ Движение за права и свободи може по едно и също време да основава един проблем, да предлага решение и най-после да го взема решение, а това в политиката е върховен пилотаж.

Като акцентира " мощното физическо и духовно наличие на Делян Пеевски ", журналистът разяснява:

" Баце и Шиши към този момент не са Баце и Шиши, те са господин Борисов и господин Пеевски. Целият жълтопаветен хайлайф, който тресеше страната 2014 година и протестираше против Пеевски, същият този жълтопаветен умнокрасивитет, той в този момент е пръв на килимчето при Шиши. Това е същият Шиши. Те са не запомнили. Конюнктурата има доста подъл табиет - непрестанно се върти, като палачинката. Някои доста желаят да хапнат от тази палачинка. "

Маркирайки " могъщото лансиране на Пеевски в публичното пространство " като " всемогъщ ", Дърева съобщи, че е доста е евентуално той да бъде определен за ръководител на Движение за права и свободи. Тя назова това " доста внезапен ход от страна на Доган, несъмнено премислян и подготвян отдавна " и добави, че " Доган постоянно е държал Движение за права и свободи да бъде българска партия ".

С образци за многократните си уволнения и преди 1989 година, и по-късно, Велислава Дърева посочи, че сега българските медии са " подложени на разгул на цензурата " и в този момент е " доста по-идиотско от комунизма ". Според нея през днешния ден съпротивата против цензурата е по-трудна, в сравнение с преди измененията в края на 80-те.

" Тези, които преподаваха История на Българска комунистическа партия и Научен комунизъм, в този момент са корифеи на антикомунизма и на евроатлантизма. "

Европа провали себе си, изрази мнение Велислава Дърева в предаването " Политически НЕкоректно ".

" Европа се самоунищожи, тя се самоуби с някакво безумно мъжество. Къде е стопанската система на Европа? Пълен срив. Каква беше задачата на Съединени американски щати - изцяло да раздерат връзките сред Европа и Русия. Икономически, финансови, търговски, културни. Целта беше да бъде истеризирана Европа - тя да чака всеки миг Путин да възседне един танк и да стигне до Ламанша. Те стартират да го схващат. Ще го схванат по сложния метод. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР