Говори се, че Тита била лично препоръчана от своя шеф

...
Говори се, че Тита била лично препоръчана от своя шеф
Коментари Харесай

Ето Кои Ще Са Звездите В Новия Сезон На „Като Две Капки Вода“!

Говори се, че Тита била персонално предложена от своя началник Криско, който е в доста близки връзки с Магърдич. Халваджиян непрекъснато се оплаква, че е доста мъчно да откри участници е шоуто, които да могат по едно и също време да пеят, да танцуват и да са положителни в имитациите.

Затова той бил отворен за всевъзможни оферти и с удоволствие приел да предложения Тита в предаването. Миналата година в „ Като две капки вода “ взе участие Гери-Никол, а в този момент е ред на нейната някогашна колежка.

Папи Ханс

Папи пък до неотдавна изобщо не влизал в сметките за шоуто. Но в „ Биг Брадър “ той сподели, че го бива и в имитациите. На няколко пъти Папи съумя да заблуди феновете, докарвайки глас и интонация тъкмо като на Радо Тушев. Изпълнителят на „ Кекс “ се оправи чудесно и при имитацията на Тони Стораро в една от задачите. За да има конспирация, не е изключено в предаването да вкарат и бившето гадже на Папи – Дара.

В „ Като две капки вода “ тази пролет наложително ще има и поп фолк звезда. Водят се договаряния с няколко музиканти от лекия род, само че най-спряган като предстоящ участник е Илиян.

Актрисата Ани Михайлова също е измежду евентуалните участници. След прекъсването на „ Шоуто на Канала “ преди близо година, тя интензивно търсела нов тв план, в който да се изявява.

Възможно е да бъдат поканени и по-слабо известни артисти от новите сериали по Нова тв – „ Дяволското гърло “ и „ Господин Х и морето “. Те ще вземат по-нисък хонорар, а присъединяване им ще бъде един тип реклама за новите сериали.

Спряганите имена за жури във формата са на Преслава и Калин Врачански.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР