Говоренето в момента е атака срещу президента. Той не е

...
Говоренето в момента е атака срещу президента. Той не е
Коментари Харесай

Арх. Иван Шишков: Не сме раздали 4 млрд. лв.! Всичко, говорено срещу нас, е политическа пушилка

Говоренето сега е офанзива против президента. Той не е геополитическият зложелател на това ръководство. Просто си търсят зложелател, с цел да намерят съображение за какво се случва то. Това сподели някогашният министър на районното развиване и благоустройство арх. Иван Шишков в предаването „ На фокус “ по NOVA.
„ Част от „ неприятните “ поръчки за пътищата в този момент ще се осъществят. Част от нападките, обаче, против служебния кабинет бяха, че сме раздали 4 милиарда лева Тогава разясних, че парите не са раздадени, а планувани. Оставихме опция идващият постоянен кабинет да подписа договорите. Оказа се, че всичко, което беше говорено против служебния кабинет беше политическа пушилка “, съобщи гостът.
Той изясни, че пътните компании в България не са доста. По негови думи, с цел да се строят качествени пътища, би трябвало освен финансов запас, само че и фрагменти и техника.
„ Затова строителните компании в страната най-вероятно ще бъдат едни и същи “, сподели Шишков. Той добави, че в случай че някои от автомагистралите стартират да се строят на концесия, тогава част от строителите няма да бъдат тези български компании.
За уволнената от АПИ Десислава Паунова Шишков сподели, че тя е експерт и не е имала политическа поддръжка. „ Изненадан съм от уволнението ѝ “, добави той.
„ Не съм бил обект на напън по време на работата ми в служебния кабинет. Начинът, по който работехме, беше кардинален и транспарантен. Платихме единствено на компаниите, за които се откри, че ремонтите са единствено настоящи “, разясни някогашният длъжностен министър на районното развиване и благоустройство.
По мотив имотния скандал, в който са забъркани имената на Даниел Лорер и Асен Василев, Шишков уточни, че не познава „ кралицата на винетките “ Станислава Арнаудова и не е осведомен с работата ѝ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР