Говореха, че данъците няма да се вдигат. Кметовете имате право

...
Говореха, че данъците няма да се вдигат. Кметовете имате право
Коментари Харесай

Борисов: Асен отвлича вниманието на хората с напудрен бюджет! Няма да пусна ГЕРБ в тази игра

„ Говореха, че налозите няма да се подвигат. Кметовете имате право да си вдигате налозите колкото желаете – за какво ви е страната, за какво ви е държавно управление? ГЕРБ е споделил: „ Няма да се подвигат налозите, а който желае да си подвига налозите “.
Аз ГЕРБ няма да пусна в тази игра. Толкова години държахме плосък налог а те… да си намерят друга методика, а който кмет желае да си поема отговорността и да подвига налозите, само че е почтено това да го каже преди изборите “ – това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време среща във Велико Търново с всички определени кметове на общини, регионалните ръководители на партията и парламентарната група.
Преди него думата взеха кметовете на ГЕРБ, с цел да дадат своята оценка на натиска върху локалната власт и „ изборното “ разпределение на евросредства от финансовия министър Асен Василев към градовете, ръководени от ГЕРБ.
„ Този път ще срещнат сериозен отпор. Това ние няма да го приемем. Да си намерят други болшинства, в случай че желаят да подвигат налозите, да взимат жилищата, да таксуват втората кола.
Не бе почтено това да не го кажат преди изборите. Няма да им се получи в този момент “, отсече водачът на ГЕРБ.
„ Три години не се правеше нищо. Сега би трябвало да разбираем на хората дали има смисъл да продължава „ сглобката “, означи още Борисов.
„ Асен Василев ще ни прецака. За тази година заложените данъчни проходи са 35 милиарда, а все още има 2 милиарда неизпълнени. А за идната година са заложени 40 милиарда. От къде ще дойдат тия пари?
Предупредих, че Василев ще надуе приходната част, с цел да може тия седем милиарда да си ги харчи “, съобщи Делян Добрев и добави:
„ Сега като внесат този бюджет, то ние сме в доста неизгодна обстановка. Пуснат един напудрен бюджет с черешка от горната страна, дето споделят „ Ето, има за всички “.
Ще се види, че не е подобен талантлив финансов министър, за какъвто към този момент все по-малко хора го считат “.
„ Една от тактиките на машинация на Асен Василев е, че до момента в който Денков го заговаря и той – хоп, му взима часовника “, отвърна в закачлив звук Борисов.
„ Трите години безпорядък доведоха до това, че ще се режат доходи, няма да се подвигат пенсии. Бонус-донос, полза бакшиша – по този начин Асен Василев отвлича вниманието на хората, тъй като в случай че те решат да си вървят ние ще останем с дупка от 7 милиарда “, сподели Борисов и добави: „ Я стой излъчването онлайн, че ще стартираме да псуваме и ще станем за смях “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР