Готвач Андре Токев е бил настанен в Централния софийски затвор,

...
Готвач Андре Токев е бил настанен в Централния софийски затвор,
Коментари Харесай

Андре Токев изолиран зад решетките. Какво му поднесе съдбата

Готвач Андре Токев е бил настанен в Централния софийски затвор, макар че здравословното му положение се е влошило в последните дни, написа България Днес, цитирайки свои източници.

Токев трябваше да чака 20 дни, с цел да влезе зад решетките и бе вкаран там тъкмо когато се оказа със здравословни проблеми.

Той е настанен в карантинно поделение поради вилнеещия коронавирус и ще изкара в изолираност общоприетата 10-дневна карантина. Ако през това време не покаже признаци, ще бъде трансфериран в поделение за адаптиране.

Престоят на Андре Токев в Централния затвор ще трае към две седмици. След това ще бъде трансфериран към пандиза с лек режим в Казичене. По време на климатизацията си известният готвач ще би трябвало да премине през редица медицински проучвания. Ще му бъде направено и досие.

Токев бе хванат да кара пийнал на 31 октомври откакто жители се обадиха на телефон 112 и повикаха полиция. Още с доближаването до автомобила униформените забелязали спуканите гуми на колата, а една даже липсвала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР