Готови сме да седнем на масата за преговори с ДБ

...
Готови сме да седнем на масата за преговори с ДБ
Коментари Харесай

С кого ще преговаря ИТН, истината от Каримански

Готови сме да седнем на масата за договаряния с Демократична България или Българска социалистическа партия . Това разяснява Любомир Каримански от " ИТН " за " Твоят ден` по NOVA NEWS. По думите му постовете не са най-важното нещо, а каква стратегия ще се извършва.

" Важно е да бъдат осъществени нужните промени. Нямам никакъв проблем да разисквам въпроси с сътрудниците от Политическа партия. Ако имаме задоволително причини и ясна стратегия, можем да намерим компромис. Ще настояваме да не се одобряват закони, които не водят до действителна промяна, а до преповтаряне на предходни законопроекти ", уточни той. И добави, че всички партии би трябвало да вземат участие в договарянията за нов кабинет. 

" Ще има по-малко обществено напрежение, в случай че Демократична България са договарящи ", изясни Каримански. 

Според него би трябвало да стартира промяната в обществения бранш. " Важно е по какъв начин ще подкрепим действителния бизнес и неговата финансова основа. Ако специалисти могат да предложат средносрочни или дълготрайни контракти в енергетиката, които да подсигуряват потреблението на тока и газа в идващите месеци и години, няма да има значение дали договорът е с " Газпром " или са диверсифицирани източници " счита той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР