Готови сме да получим третия мандат и да седнем на

...
Готови сме да получим третия мандат и да седнем на
Коментари Харесай

Костадинов се размечта, иска третия мандат: Ние сме единствения гарант за бъдеще на България

Готови сме да получим третия мандат и да седнем на масата за договаряния, разгласи в профила си във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
„ В тази тежка политическа рецесия страната ни има потребност от твърда ръка и безапелационни решения. Станахме очевидци на безпределно унизителни политически както дейности, по този начин и бездействия, само че най-много некомпетентност и безнаказаност. Единственият поръчител за проспериращо бъдеще на България и нормализация на страната ни е „ Възраждане “. Ние сме водили, водим и ще продължаваме да водим поредна политика, отстояваме своите правила и нито един път не подведохме, излъгахме или предадохме доверието на своите гласоподаватели. Много борби към този момент минаха. Знам, че още доста предстоят. Имаме стратегия за ръководство на страната, която слага ползите на българския народ над всичко. Готови сме да управляваме България “, написа Костадин Костадинов.
„ Възраждане “ оповестиха, че са способни да водят разговор с всички политически партии, без Движение за права и свободи.
„ Това е етническа мафиотска организация “, изяснява той.
Костадинов изброява тематиките, по които желае да дебатира:
– еврозоната – осъществяване на референдум за опазване на българския лев;
– НАТО – законопроект за излизане и осъществяване на референдум;
– Шенген – не сме съгласни с одобряваме на незаконни мигранти в България;
– оръжия за Украйна – неотложно преустановяване на изпращането на оръжия, оповестяване на неутралитет и ходатайство за реализиране на мир.
„ Кризата на доверието към политическите партии удари своето дъно! Нужни са безапелационни и решителни стъпки в посока оттласкване от дъното, определяне на нормализация и слагане на България като пълновръстен и благонадежден член и съдружник на геополитическата сцена. В тези тежки години на тестване е нужно България да бъде поведена от същински водач, с лице към народа, а не неуравновесени марионетки, наведени към посолстваТА “, приключва той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР