Готови ли сте за разтърсване? Колелото на съдбата показва, че

...
Готови ли сте за разтърсване? Колелото на съдбата показва, че
Коментари Харесай

Раци, днес съберете приятели на вечеря, Лъвове - впечатлявате специален човек

Готови ли сте за разклащане? Колелото на ориста демонстрира, че нещо идва към вас. Но не се безпокойте доста.

Овен – Не позволявайте на нещата да се застоят. Време е да вземете ограничения. Във всичко, което вършиме през днешния ден, вижте какъв брой надалеч можете да стигнете. Направете отмора от нормалната си активност и просто се насладете на слънчевата светлина и лекия диалог с другите.

Телец – Днес може да се почувствате като че ли сте излезли от тъмното на светлина. Тежестта е вдигната, само че към момента има прочувствена драма, която би трябвало да се позволи. Отидете на дълга разходка този следобяд и увеличете потенциала на белите си дробове. Ускорете пулса си.

Близнаци – Имате потребност от храброст, с цел да измененията посоката на стъпките си, само че благодарение на Вселената ще съумеете. Вашият път е подготвен за вас, тъй че слушайте инстинкта си и се въоръжете с доста храброст.

Рак – Насладете се на вечер с другари, в случай че е допустимо, и вземете дейна роля в диалога. Ще откриете, че колкото повече поддържате връзка, толкоз повече ще можете да освободите част от напрежението, което може би даже не осъзнавате, че имате.

Лъв – Само тъй като се чувствате тихи и безмълвни, не значи, че би трябвало да се обличате в черни или сиви облекла и да носите замислено лице. Така че, пробвайте да носите топли и радостни цветове и най-ярката си усмивка и един специфичен човек сигурно ще бъде впечатлен, за огромна ваша наслада!

Дева – Уикендът се обрисува като извънредно многолюден за вас и в случай че се видите още веднъж с обичани хора, може да ви накара да се почувствате по-добре, в сравнение с бихте си представяли. Прекарайте прелестно време и се насладете на момента на сегашното.

Везни – Време е да забравите всичко неприятно и да преоткриете насладата от живота. Нека мине време и ще видите, че нещата ще се наредят от единствено себе си. Нищо не е постоянно и никоя днешна обстановка няма да продължи безпределно.

Скорпион – Не всичко е както наподобява. Може да се наложи да се измъкнете от сънищния транс, с цел да разкриете истината, която е под повърхността. Не подценявайте интуицията си. Опитайте се да разтълкувате какво в действителност значат тези несъзнателни мисли, които ви идват.

Стрелец – Вие сте олицетворението на поговорката „ силата идва от вътрешната страна “. Както наподобява, е време да съберете прочувствените си запаси и да се изправите пред провокациите в живота си със мощ и берекет.

Козирог – Не се изолирайте от света единствено тъй като хората към вас не могат да схванат неповторимите ви хрумвания и разбирания. Вие сте един от дребното хора, които имат огромни фантазии и не се опасяват да ги осъществят. Това е прекалено много за хора с стеснен разум.

Водолей – Днес някой ще се опита да ви наложи своите полезности и настройки, които въобще не подхождат на вашия метод на живот. Не попадайте под непознато въздействие. Животът не идва с указания, тъй че би трябвало сами да решите по какъв начин ще живеете.

Риби – Вие не сте нежно парче стъкло на прозорец. Може да сте нежни и да притежавате благ и непретенциозен сексапил, само че всъщност сте устойчиви на разтрошаване. Не е нужно да предавате на другите юздите на сърцето си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР