Готови ли са партиите за вот на 11 юли? Категоричният

...
Готови ли са партиите за вот на 11 юли? Категоричният
Коментари Харесай

Готови ли са партиите за вот на 11 юли?

Готови ли са партиите за избор на 11 юли? Категоричният отговор на всички групи в Народното събрание е ДА.

Ще имаме толкоз време да се подготвим за избори, колкото всички останали. Това сподели пред публицисти Арман Бабикян, депутат от ПГ на " Изправи се! Мутри вън ". Така той отговори на въпроса дали ще има интерес към изборите в разгара на лятото. " Това зависи от гласоподавателите. От целите, които са си сложили. Дали да не отидат на море и да гласоподават, или да отидат на море и да не гласоподават. Дали ще се върнат българите от чужбина. Дайте да не се занимаваме с прогнози, а с работа ", сподели още Бабикян.

Дали ще има интерес към вота през лятото - е въпрос на акция, съобщи водачът на " Демократична България " Христо Иванов. " Дължим на гласоподавателите доста по-ясен отговор какво ръководство си представяме. Миналата акция беше доминирана срещу какво ръководство сме ", уточни Христо Иванов. Според него другата огромна задача е " по какъв начин се маха основният прокурор Иван Гешев. ".

" Прогнозите са за това, да има всевъзможни прогнози. Истината е, че се намираме в доста съществено разбъркване на политическите пластове и нищо няма да е същото. Сигурен съм, че резултатите ще бъдат разнообразни ", съобщи още Христо Иванов. Той съобщи, че българската политическа система се трансформира и всички играчи схващат, че по този начин не може да се продължава.

Щом президентът преценя, че е допустима датата на изборите на 11 юли, дано бъде 11 юли, разяснява депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

Датата на изборите е в пълномощията на президента. Има законови периоди, които съблюдава. Както видяхме през днешния ден - третият мандат беше върнат. Щом преценя, че е допустима 11 юли, дано бъде 11 юли, сподели още Балабанов.

По думите му на предходни парламентарни избори през лятото изборната интензивност е била извънредно сериозна.

" Очаквам българският жител да си прави сметката, да гледа какво се случва в Народното събрание, колкото и малко да беше то. Всеки, който има право да гласоподава, ще може да го изрази по либерален метод. Очаквайте много сериозен избор от чужбина. Говорим освен за популистките хрумвания на другите партии, които не бяха съгласни с това, упреквайки ни, че работим в интерес на секциите от Турция. България е там, където има един българин. Така че ще видите много сериозна интензивност от Англия и Съединени американски щати. На последните парламентарни избори голяма част не съумяха да гласоподават ", съобщи още Станислав Балабанов.

Той разяснява и конституционната тъжба на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за текстове от Изборния кодекс. Според него ГЕРБ работят популистки в последните дни. " Слушате какво е мнението им и във връзка с дотациите ", сподели още Балабанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР