Готов съм да бъда баща още от 30-годишен. Аз ще

...
Готов съм да бъда баща още от 30-годишен. Аз ще
Коментари Харесай

Кобрата е готов за семейство и деца

" Готов съм да бъда татко още от 30-годишен. Аз ще бъда съвършен татко, сигурен съм ". Това декларира Кубрат Пулев в " Търси се ", където ще гостува тази неделя.

Една от най-големите изненади за първенеца по бокс ще бъде срещата му с различен състезател от международен сан - футболната легенда Христо Стоичков. Двамата са близки другари от дълги години и споделят една и съща обич - тази към България.

" Възхищавам се на смелостта му и на това, че в никакъв случай не се отхвърля, когато има цел! ", споделя Стоичков за своя другар.

Самият Кубрат ще показа, че единственото, което е над бокса в неговия живот, това е България.

Водещите Нели и Меги ще го срещнат и с най-близкия му човек - брат му Тервел. " Още от дребни ние сме орисани от нашия татко да станем боксьори. За мен Кубрат е образец, който последвам в живота си. Въпреки че наподобява недопечен, сериозен и леден, в него живее едно огромно дете – кротко, обилно и откровено ", признава Тервел.
свързани новини26762на 05.10.2021
Той ще разкрие, че една от огромните недостатъци на брат му са неговите племенници - тримата синове на Тервел и по този мотив ще пожелае на брат си скоро да има свои деца, които да възпитава по собствен метод.

За великодушното му сърце и огромното му другарство ще опише и един от най-близките му другари - Самер, на който Кубрат избавя живота.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР