Гостенка на Хасково сподели за детска игра, която обаче отразява

...
Гостенка на Хасково сподели за детска игра, която обаче отразява
Коментари Харесай

Зловещо от Хасково: Хлапета с опасна ,,игра“ – стрелят по хора, налитат да ги ритат

Гостенка на Хасково показа за детска игра, която обаче отразява неглежиран проблем. А точно държанието на някои подрастващи и границата сред беля и безчинство, което предизвиква стеснение на други, написа glasnews.

Ситуацията се разиграла на центъра на града.

Според Илиана Янкова група деца стреляли по мъже в неравностойно положени, употребявайки револвери с топчета. Жената твърди, че хлапетата даже се пробвали да ритат един от тях.

„ Надяваме се след намесата на локалната полиция, която забелязахме, и след забележките на няколко млади майки, да не се е стигнало до ескалация на тази детска „ игра “. „, написа дамата.

Вижте цялата обява на Илиана Янкова:

Днес бяхме посетители на Вашият прелестен град! Но!
Около 14 часа пред ЦУМ тези деца стреляха с револвери с топчета по двама мъже, които очевидно бяха в неравностойно състояние, даже се пробваха да наритат единият от тях.

Надяваме се след намесата на локалната полиция, която забелязахме, и след забележките на няколко млади майки, да не се е стигнало до ескалация на тази детска „ игра “.

П.С. На фотографията децата са с тил, тъй като въпреки всичко са ДЕЦА!



За страдание постоянно децата прекрачват някои граници при техните игри. А държанието им може да навреди на самите тях, само че и на хората край тях.

Родителите от време на време не знаят или нехаят за дейностите на наследниците им, а това дава образец, че разрешено е всичко.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР