Господарят на 2022 г. е Черният воден тигър. Китайската нова

...
Господарят на 2022 г. е Черният воден тигър. Китайската нова
Коментари Харесай

Как да се харесаме на Тигъра

Господарят на 2022 година е Черният воден тигър. Китайската нова година настава на 1 февруари. Какви тоалети и цветове да носим, с цел да се харесаме на звяра?

Съществува бирманска легенда, съгласно която един път Бикът победил Тигъра. От този миг хищникът ненавижда бикове и крави, по тази причина на 1 февруари не трябва да посрещате годината му със същия тоалет, в който сте били облечени при настъпването на 2021 - Годината на Бика, написа dromomania.

По-добре е да избирате тоалети от естествени материи, а не от синтетика. Коприна, кожа и велур са отличен избор.

Тигърът не обича финтифлюшките, той ще оцени изтънчения външен тип. За дамите е целесъобразно да изберат типичен маниер с забавни акценти във тип на асиметрични детайли, цепки (без да се прекалява), обилна пола или ексцентрични ръкави. Добър вид са роклите вид " прегърни ме " или многослойните поли от тъничък плат. Ако предпочитате деловите костюми с панталони,  дано са да от свободно падащи материи.

Гащеризонът също е отлична концепция.

Ами мъжете? Косматият див звяр избира сдържаните цветове и класическите кройки. Обърнете внимание на всички оттенъци на сивото и кафявото. 

Какви цветове да изберете?

Модната палитра на 2022 година може да се стори скучновата на почитателките на ярките и наситени цветове, а напълно не е по този начин. Още повече, че всеки колорит има отношение към Годината на Водния Тигър и това му харесва.
 Медено-жълтият цвят припомня за връзката на Тигъра с природата и неговата обич към всичко естествено. Ментово-зеленият асоциира с мъдростта, смелостта и равенството Лазурно- и небесносиният са свързани с водната стихия Тъмнокафявият демонстрира защитеност. Та нали точно райетата от този цвят оказват помощ на тигъра да се слива с природата и да ловува.  Жълто-оранжевият е присъщ за Тигъра. Сметановият е един от най-натуралните естествени оттенъци, който внушава успокоение. То е належащо на огромната котка преди скок по време на лов, само че и на всички хора, решили да трансформират живота си и да покорят нови върхове.
В Годината на Водния Тигър би трябвало да избягвате рисунки и шарки, реплика на леопардова или змийска кожа - той може да ги схване като конкуренция. Изключение от правилото е тигровият принт, само че в случай че се употребява с мярка, с цел да не изглеждате вулгарно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР