Горски служител от Разлог е с множество порезни рани след

...
Горски служител от Разлог е с множество порезни рани след
Коментари Харесай

Бракониер нападна с нож горски служител от Разлог

Горски чиновник от Разлог е с голям брой порезни рани след нахлуване от бракониери- рецидивисти, които превозвали нелегално добита дървесина.

Прокуратурата проверява случая, само че нападателят не е арестуван.

Масирани инспекции извърши в региона Изпълнителната организация по горите, един от обектите за преправка на дървесина е затворен.

Дръзкото нахлуване над горски чиновник е станало по време на постоянен обход в местността „ Катарино “ над Разлог. Двама горски стражари открили джип, претрупан с дървесина, която е била без контролна марка и публикуван превозен билет.  

В автомобила са били двама мъже, които са систематични извършители в горите Бракониерите са показали изключителна експанзия, като единият от тях е извадил нож и е нанесъл голям брой порезни рани по ръцете и в региона на шията на горския жандарм, спрял автомобила. Колегата му неотложно е подал сигнал на тел. 112, а в това време нарушителите са избягали, изхвърляйки от колата нелегално добитата дървесина.

Полицията и прокуратурата проверяват случая. Мъжът, отправил директни закани за живота и наранил горския жандарм, не е арестуван.

Междувременно в Разлог е извършена огромна акция в обектите за преправка на дървесина от чиновници на Изпълнителна организация по горите.

Открити са десетки нарушавания, а един от цеховете е затворен поради открит в него противозаконен дървен материал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР