Горещ август очаква любителите на нощния живот в Hacienda Beach.

...
Горещ август очаква любителите на нощния живот в Hacienda Beach.
Коментари Харесай

Поли Генова и СкнадаУ атакуват Лозенец

Горещ август чака феновете на нощния живот в Hacienda Beach. Седмицата започва с невиждан хип-хоп фестивал, в който присъединяване взеха съвсем всички настоящи родни рапъри. „ Ъпсурт “ сложиха начало на маратона, а след тях на сцената се изявиха Murda Boyz в компанията на DJ George. V:RGO x TRF x WATER GANG ще нападат Лозенец на 13 август.

Най-актуалните диджеи още веднъж ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат DJ Dimo BG, DJ Mr.K, Dj Vasquez и Nota DJ. На 15 август на сцената на Hacienda за първи път ще гостува група „ СкандаУ “. Тото и Лъчо ще зарадват феновете си с концерт край морския бряг, на 20 август още веднъж ще е време за ваучър с паметните музиканти от „ Ъпсурт “, а на 22 август присъединяване в Лозенец ще има Поли Генова, която и подготвила изненади за своите почитатели.

Сезонът на Hacienda Beach в Лозенец ще се запомни и с присъединяване на лондонския DJ Cassimm, който участва в класацията на 10-те топ-световни диджеи. Партито е планувано за 17 август.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР