Горда, че България печели отличия и отново може да бъде

...
Горда, че България печели отличия и отново може да бъде
Коментари Харесай

Златното ни момиче Стилияна Николова: Горда съм! Бих се радвала всички да дойдат да ни подкрепят

Горда, че България печели оценки и още веднъж може да бъде на върха в художествената гимнастика. Така се усеща националката Стилияна Николова, която завоюва 3 медала на Световната купа в Атина.
„ Представянето ми демонстрира, че вървим в вярната посока. Има още какво да се надгражда, несъмнено. Иска ми се идващия път да имам не 3 медала, а 5 златни. С треньора (Валентина Иванова) обсъдихме какво не ми доближава и над кое би трябвало да работим. “, показа Николова пред bTV.
„ Всичко ми е мощно тази година. Всичко мога да покажа на макс и да изиграя по доста добър метод. Мисля, че тази година съм безусловно конкурентноспособна на останалите гимнастички. “
В гръцката столица Николова победи във финала на топка, взе сребро в многобоя и бронз на лента.
„ Горда съм и се веселя, че съумявам да покажа, че не сме не запомнили какво е художествената гимнастика и още веднъж можем да сме №1 – без значение дали е самостоятелно или отбор. “, съобщи тя.
„ Още на следващия ден съм в залата и с нови сили продължаваме работата. Ден-два отмора и започваме подготовка за Световната купа в София (31 март – 2 април). Много бих се радвала всички да дойдат да ни поддържат. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР