Google въведе ограничение за броя на файловете, които можете да

...
Google въведе ограничение за броя на файловете, които можете да
Коментари Харесай

Google въведе ограничение за броя на файловете в Drive

Google вкара ограничаване за броя на файловете, които можете да създавате и записвате в Drive. Максимумът е 5 милиона файла в Drive, даже в случай че платите за в допълнение предпазване. Това се отнася единствено за броя на файловете, които създавате, а не общият брой файлове, споделени на него. Това значи, че можете да имате над 5 милиона файла в системата, стига да не са основани само от вас.

Говорителят на Гугъл Рос Рихендърфер споделя, че смяната идва като метод за „ поддържане на висока продуктивност и надеждност “ и че би трябвало да помогне за попречване на „ корист “ със системите на компанията. Ако достигнете лимита, Richendrfer споделя, че ще получите уведомление и че можете да се свържете с поддръжката на Гугъл, с цел да разрешите казуса.
-->
Въпреки че 5 милиона може да наподобяват като неуместен брой файлове за качване от един човек, някои консуматори в действителност са достигнали това ограничаване. В обява в Reddit, видяна от Ars Technica и CNET, консуматор със 7 милиона файла в Drive споделя, че Гугъл ненадейно им е забранил да основава нови файлове през февруари, макар че не е достигнал лимита от 2TB за предпазване, за който заплаща. Междувременно няколко други консуматори на уеб страницата за следене на проблеми на Гугъл споделят, че са се натъкнали на ограничаването на файла почти по същото време и в началото са останали с усещането, че това е неточност.

Ограничението за файлове значи, че някой с 2TB място за предпазване със междинен размер на файла над 400KB ще доближи лимита си за файлове, преди даже да изчерпи мястото за предпазване. С други думи, някои консуматори може да заплащат за повече място за предпазване, в сравнение с в действителност могат да употребяват, в случай че не изберат да компресират файловете си в zip папки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР