Google стартира нов център за прозрачност на рекламите, който ще

...
Google стартира нов център за прозрачност на рекламите, който ще
Коментари Харесай

Google стартира нов център за прозрачност на рекламите

Google започва нов център за бистрота на рекламите, който ще разреши на потребителите да търсят тествани рекламодатели и техните акции във всички платформи на компанията, в това число Search, Display и YouTube.

Новият център е наличен непосредствено и през страницата Моят рекламен център и ще разреши търсене на реклами от дадена марка, в кой район са били показани тези реклами и времето, когато последно са провеждали акция дружно с формата. Потребителите могат да харесат или блокират рекламата или даже да я рапортуват за нарушаване на рекламните правила на Гугъл, в случай че тези реклами демонстрират рискови артикули или неуместно наличие да вземем за пример. Центърът ще бъде наличен за всички консуматори през идващите седмици.
-->
Гугъл започва центъра My Ad Center предходната година, който разрешава на потребителите да виждат информация за рекламни тематики, марки и скорошните реклами, които са видели в Търсене, YouTube и Discover. Потребителите могат да трансформират тези настройки, като отстранен тематики или марки или изключат напълно персонализираните реклами. Това не значи, че няма да се виждат никакви реклами. Просто няма да се основава на вашите желания и данни за търсене.

Гугъл сподели, че след стартирането 20% от 70-те милиона визити на страницата My Ad Center са били за поправяне на рекламните желания. Като се има поради, че милиарди хора употребяват платформите на Гугъл, тази цифра не наподобява толкоз впечатляваща.

Базираната в Маунтин Вю компания съобщи, че вкарва този нов център за бистрота, тъй че клиентите да могат да научат повече за непознати марки и да ревизират дали са били тествани от Гугъл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР