Google ще трие акаунти, които не са били активни в

...
Google ще трие акаунти, които не са били активни в
Коментари Харесай

Google ще трие неактивни акаунти

Google ще трие сметки, които не са били дейни в последните 24 месеца. Новата политика ще влезе в действие най-рано през декември тази година,а изискването е, че изтритите адреси в Gmail няма да бъдат предоставени за повторна приложимост.

Според Гугъл интензивността в акаунта се мери въз основа на дейности като четене или изпращане на имейл, потребление на Гугъл Диск, гледане на видеоклип в YouTube, евакуиране на приложение от Гугъл Play Store, потребление на Гугъл Търсене или потребление на Вход с Гугъл за влизане в приложение или услуга на трета страна.
-->
Те обаче не покриват нормалните използва на сметки в Гугъл, като конфигурация на псевдоними, които препращат имейли към главния ви адрес, и не е ясно дали сметки като тези ще бъдат блокирани. Гугъл особено загатва, че поддържането на абонамент за Гугъл One е един от методите за поддържане на интензивност, само че това не е нещо, което нормално потребителите биха създали за различен акаунт.

Когато новата политика влезе в действие, компанията ще трие сметки, които са били основани, само че са останали неактивни. Очаква се също по този начин да бъдат изпратени „ голям брой вести през месеците, водещи до изтриването “ на адреса и всеки прикачен имейл за възобновяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР