Google преоформи дизайна на уеб-версията на услугата “Календар” в стил

...
Google преоформи дизайна на уеб-версията на услугата “Календар” в стил
Коментари Харесай

Google Календар получи нов дизайн и функции

Гугъл преоформи дизайна на уеб-версията на услугата “Календар” в жанр Material Design и добави в нея няколко нови варианти. На око обаче, новият интерфейс не е наличен за всички консуматори и с цел да навлезете в него, би трябвало да отворите услугата и да натиснете бутона “Нов Календар” в горния десен ъгъл.

Така, панелът с настройки на типа и детайлите за ръководство на календара ще се реалокират в най-горната част. Видът на декорацията “Седмица” е еднакъв с версията за таблета, с огромни дати в горната част на календара. При избора за създаване на дни, потребителят може да види няколко разнообразни календара по едно и също време и да ги ръководи от една страница, благодарение на стълбове. Някои прозорци със събития, автоматизирано ще получават тематични илюстрации, по прилика с мобилното приложение “Календар”.



Така, админите на корпоративни графици ще могат да прибавят към събитията информация за конферентните зали, което ще даде опция на участниците в мероприятието да схванат какъв брой са огромни пространствата, има ли в тях места за инвалиди и по този начин нататък.

Организаторите на събитието могат да ползват към поканата и връзки към електронни таблици, документи и презентации, тъй че поканените да могат да се срещнат с тях преди мероприятието. Когато поставите показалеца на мишката върху участниците в събитието, ще можете да получите и контактната им информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР