Google обяви в своя официален блог излизането на бета версията

...
Google обяви в своя официален блог излизането на бета версията
Коментари Харесай

Google представи Chrome 68 Beta

Google разгласи в своя формален блог излизането на бета версията на уеб-браузъра Chrome 68.
Най-много промени са направени в оптимизацията на употребяваните запаси. Въведени са усъвършенствания при интернет банкирането и онлайн разплащанията, както и в ръководството на разширенията.

Досега, при откриването на голям брой раздели, услугите в тях продължаваха да работят, изразходвайки обилни систематични запаси. Новият API стопира фоновите раздели, което икономисва доста памет и смъква натоварването на процесора. Работата на раздела се възвръща, когато потребителят още веднъж се обърне към него.

В новата версия е добавена отбрана от нежелани преходи. Блокира се отварянето на фонов раздел при преход по линк. Отварянето става след приемане на позволение от потребителя.

В Chrome 68 Beta е осъществен нов API за обработка на онлайн заплащанията. Вече непосредствено от браузъра е допустимо да се заплати покупката в подобаващата онлайн платежна система и да се укаже адреса на доставката.

Има промени в работата с CSS, с извеждането на данните и на някои потребителски промени. Така да вземем за пример, задържането на натиснат клавиш към този момент се смята за потребителска команда. И още, отстранени са някои остарели софтуерни съставни елементи – филтърът brightness() към този момент не приема негативни смисли, отстранен е методът document.createTouch(), а WEBGL_compressed_texture_atc повече не се поддържа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР