Google обяви датата на конференцията за разработчици на Google I/O,

...
Google обяви датата на конференцията за разработчици на Google I/O,
Коментари Харесай

Google пуска Android 11 през май

Google разгласи датата на конференцията за разработчици на Гугъл I/O, която ще показа нова версия на операционната система Android. Събитието ще стартира на 12 май и ще продължи до 14 май, оповестява XDA Developers.

Мястото и времето на I/O на Гугъл бе разкрито в Туитър от изпълнителния шеф на Гугъл Сундар Пичай. Той съобщи, че постоянното събитие ще се организира в Shoreline Amphitheatre в Маунтин вю, Калифорния. XDA Developers има вяра, че по този метод Гугъл на процедура демонстрира и датата на излизане на Android 11 - идващото потомство мобилна операционна система.

Според кореспонденти този път компанията ще показа освен мобилна Оценка за съвместимост, само че и актуализация за смарт телефоните Pixel. Освен това се чака излизането на нови приложения и принадлежности за разработчици.

По-рано Гугъл предложения потребителите да разгадаят датата на конференцията, като разгласяват в мрежата криптиран тийзър с галактически спътници. За да разкрият времето и мястото на събитието, потребителите трябваше да се обединят. Sundar Pichai отговори на пъзела с поздрава " Космосът е хакнат ".

На корпоративна конференция Гугъл обичайно показва ново потомство от своята операционна система за смарт телефони. Android 10, настоящата версия на операционната система, беше показана на 7 май 2019 година Финалният рилийз на Android 10 беше пуснат на 3 септември 2019 година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР