Google непрекъснато добавя в уеб-браузъра Chrome редица удобни функции и

...
Google непрекъснато добавя в уеб-браузъра Chrome редица удобни функции и
Коментари Харесай

Настройка на автоматичното управление на звука в различните раздели на Google Chrome

Google непрестанно прибавя в уеб-браузъра Chrome редица комфортни функционалности и благоприятни условия.
В една от последните публични версии на интернет браузъра бе добавена алтернатива, която вероятно ще се хареса на потребителите, които избират да слушат музика благодарение на Гугъл Chrome.

По подразбиране, в случай че един от разделите на браузъра възпроизвежда музика, то при отварянето на нов раздел с аудио, стартира да се чува звука и от двата раздела. Това не е доста комфортно. Сега уеб-браузъра може да бъде надъхан по този начин, че автоматизирано да изключва звука от другия раздел (раздели) или да го приглуши .

За да се реализира тази опция, отворете препратката:
chrome://flags/#enable-audio-focus
Включете появилата се алтернатива. Препратката може да копирате непосредствено отсам и да я поставите в адресния ред на браузъра.



Параметърът Enabled явно включва тази функционалност, а смисъла Enabled (Flash lowers volume when interrupted by other sound, experimental) стопира звука от всички раздели, като се изключи настоящия.

Последната разказана тук алтернатива е пробна и може да не работи доста добре с Flash наличието и някои плеъри. Но екипът на Гугъл Chrome работи върху подобряването на тази функционалност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР