Google Maps си остава много по-добра навигационна услуга от Apple

...
Google Maps си остава много по-добра навигационна услуга от Apple
Коментари Харесай

Google Maps е значително по-добра услуга от Apple Maps като покритие и детайли

Гугъл Maps си остава доста по-добра навигационна услуга от Apple Maps във връзка с територията, която покрива, и детайлностите, отразени на картите.

Това демонстрира ново изследване, управлявано от картографа Джъстин О’Байрън, което открива, че на практика във всяко едно отношение платформата на Гугъл е за предпочитане.

Разбира се, Гугъл Maps има преднина от цели шест години преди Apple да пусне своята навигация. Също по този начин, надали има някой, който не си спомня трагичния дебют на Apple Maps и плеядата от недоразумения, с които картите заляха неподозиращите си консуматори.

Разликата сред двете услуги е изключително отчетлива в равнищата на детайлности, които Гугъл Maps дават. Тук може да видите такива тънки елементи като шахтите и климатичните съоръжения на постройките, твърди изследването. Не по-малко в детайли е покритието и на отдалечените региони, което е много едва в Apple Maps.

За картите си Гугъл употребява сателитни изображения и лични коли, които непрестанно обикалят направления и обновяват Street View , до момента в който Apple нормално разчита на данни от външни снабдители като TomTom. Наскоро Apple стартира да пуска и карти на закрити обекти като летища и линии на подземно метро, само че явно има още много път преди да доближи равнището на Гугъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР