Google изглежда ще последва примера на Facebook и Instagram и

...
Google изглежда ще последва примера на Facebook и Instagram и
Коментари Харесай

Finance Magnates: Google може да забрани рекламирането на криптовалути и ICO

Google наподобява ще последва образеца на Фейсбук и Instagram и в случай че не стартира да блокира, най-малкото съществено ще усложни разпоредбите за издание на реклама, обвързвана с криптовалутите и ICO (първичното предложение на цифрови монети).
Изданието Finance Magnates означи, че обвързваните с криптовалути или блокчейн компании са почнали да се затрудняват с публикуването на реклами с потреблението на услугата Гугъл Adwords. Една от тези компании, поискала да остане анонимна, показва графика на кликовете, показващи на процедура мигновен спад:
 Първи ден  Втори ден
Екипът на Гугъл Adwords не е разгласил никаква информация за смяна в политиката на компанията. Нещо повече, документално бе доказано, че рекламата на криптовалути и ICO не е неразрешена.



Да не забравяме, че Гугъл има право да контролира, къде и за коя публика е позволена демонстрацията на сходна реклама. Тези ограничавания са годни да вземем за пример за хазартните игри, алкохола, някои лекарствени препарати и други сходни.



Финландският стартъп Lamium, който се опита да развива своя план благодарение на онлайн услугите на Гугъл изобщо нямаше шанс. При него бе блокирана освен рекламата, само че и целия Гугъл Ads акаунт.

Finance Magnates прибавя, че тези случаи стават от ден на ден, като общата линия е тяхната връзка с криптовалутите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР