Google, без отделни анонси, спря поддръжката на плейъра Chromecast, който

...
Google, без отделни анонси, спря поддръжката на плейъра Chromecast, който
Коментари Харесай

Google прекратява поддръжката на плейъра Chromecast от 2013 г.

Гугъл, без обособени анонси, спря поддръжката на плейъра Chromecast, който беше пуснат през 2013 година за $35. Съответните уведомления бяха открити на няколко англоезични страници на портала за поддръжка на Гугъл.

„ Chromecast (1-во поколение) е спрян. Тези устройства към този момент не получават актуализации на софтуера или отбраната и Гугъл не дава техническа поддръжка за тях. Потребителите може да виждат утежняване на продуктивността “ – цитира 9to5Google уведомлението на производителя.

Първата версия на плейъра стана много известна – тя разреши да излъчвате картината от смарт телефон, таблет или преносим компютър към тв приемник на цена от единствено $35. Това беше най-лесният метод да придвижите приложенията за потоково видеона огромния екран до появяването на смарт-телевизорите.

Оттогава Гугъл пусна още няколко Chromecast плейъра – последният от тях през 2022 година към този момент е с дистанционно управление. И също по този начин има собствен личен интерфейс, в допълнение към предаваната картина. Последната актуализация за първия Chromecast беше пусната през ноември предходната година, макар че нищо ново не се появи за устройството отпреди три години.

Плейърът няма да спре да работи незабавно, само че защото опциите на екосистемата на Гугъл не престават да порастват, работата с него ще става все по-малко комфортна.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР