Goodoffer24.com е новата търговска площадка за компютърни игри, софтуер и

...
Goodoffer24.com е новата търговска площадка за компютърни игри, софтуер и
Коментари Харесай

Microsoft Windows 10 Pro, най-добрата ОС на Microsoft е тук! Само за $11,90

Goodoffer24.com е новата комерсиална площадка за компютърни игри, програмен продукт и предплатени карти за конзоли. Интернет магазинът с всеки минал ден предлага все по-голямо многообразие от видеоигри и други софтуерни артикули при доста ниски цени.

Ако търсите страхотни предложения за най-новите компютърни игри, предплатени и абонаментни карти, програмен продукт за лични компютри и операционни системи – не търсете повече. Можете съществено да спестите със супер ниските цени на Goodoffer24, годни и за Windows 10 Pro, Office 2016 Pro и още доста други.

Goodoffer24 предлага една невероятна услуга. След приемане на вашата поръчка, в границите на единствено няколко минути получавате продукта в електронната си поща. Компанията дава 100% гаранция, че ще получите поръчаното. Можете да заплатите по доста способи: Paypal, кредитна карта, Paysafecard и така нататък

Ако желаете на употребявате най-новата версия на операционната система Windows 10 или Office, ще бъдете приярно сюрпризирани от предлаганите невероятни предложения и софтуерни пакети.

 Goodoffer24

Икономисайте спомагателни 15% от всички Windows и Office артикули благодарение на електронния купон Gokaka15off:

• Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) при цена $11.90
• Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) при цена $26.94
• Windows 10 Pro + Office 2016 Pro –Bundle при цена $33.18

Да напомним, че Windows 10 ще поддържа универсалните приложения за Office . Те са напълно лесни за потребление и ще се започват на всички компютърни устройства. Бъдещите Windows смарт телефони и Windows таблети ще се продават с авансово конфигурирани приложения за Office.

От Goodoffer24.com можете да очаквате най-хубавото обслужване. Малко след закупуването ще получите поръчаните продуктови ключове. Няма пощенски или куриерски разноски! Не се постанова да чакате дни, с цел да получите имейла.

Моля, имайте поради, че с тези лицензи НЕ МОЖЕ да се направи възобновяване от Windows 10 Home до Windows 10 Pro. Необходимо е в началото да изтеглите формалните дискови облици от сървърите на Microsoft, да инсталирате и да въведете кода, получен в електронната поща.

Платено известие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР