Голямото изложение IFA 2018 официално ще отвори врати за посетителите

...
Голямото изложение IFA 2018 официално ще отвори врати за посетителите
Коментари Харесай

Директно предаване на презентацията next@acer по време на IFA 2018

Голямото ревю IFA 2018 публично ще отвори порти за посетителите чак в петък, на 31 август. Но доста компании, участващи в събитието, обичайно анонсират своите нови устройства и технологии в границите на лични конференции. Точно в 11:30 часа наше време сходна конференция ще организира тайванският производител Acer, прочут със своите преносими компютри, мощни десктоп компютри, геймърски монитори и друга игрова външна страна.

Събитието ще се стриймва в действително време и всички ще могат да следят анонсите на новите артикули на Acer. Онлайн предаването може да бъде гледано тук или в формалния уебсайт на потребителя.



Както нормално, по-интересните вести от конференцията next@acer ще представим в обособени материали.

IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) е годишно ревю на потребителска електроника, провеждано в Берлин от 90 години. За първи път е проведено и извършено през 2014 година. Събитието е най-голямото за потребителска техника в Европа. Представят се най-хубавите марки бяла и черна техника, прави се повсеместен обзор на интернационалния пазар. Има специфични павилиони за проява и тестване на артикули и приложения – iZone и iTech. IFA Berlin 2018 стартира на 31.08.2018 и продължава до 05.09.2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР