Голямото дерби във Висшата лига на Англия между Ливърпул и

...
Голямото дерби във Висшата лига на Англия между Ливърпул и
Коментари Харесай

Дербито в Англия e без победител

Голямото дерби във Висшата лига на Англия сред Ливърпул и Манчестър Юнайтед приключиха 0:0. На " Анфийлд` тактическото надхитряне сред двамата мениджъри Юрген Клоп и Оле Гунар Солскяер бе на доста високо равнище, само че това не докара до голове в нито една от двете порти. Домакините от Ливърпул бяха тимът, който играеше повече с топката и опитваше да сътвори повече положения, само че гостите от Манчестър Юнайтед бяха тези, които повече могат да съжаляват за пропуснатия триумф, защото двете най-чисти обстановки в мача се откриха пред техните звезди Бруно Фернандеш и Пол Погба.

В 75-атат минута Фернандеш стреля в крайници на вратаря на домакините Алисон Бекер от границата на вратарското поле, до момента в който в 83-тата минута Погба с бомбен удар откри торса на стража на " алените ".

С равенството Манчестър Юнайтед остава отпред в класирането с 37 точки от 18 мача. Ливърпул е трети с 34 точки. От днешния резултат най-щастливи могат да бъдат в щаба на Манчестър Сити. " Гражданите " са пети с 32 точки, само че имат два мача по-малко от Манчестър Юнайтед и Ливърпул и в случай че съумеят да си ги вземат, ще поведат в подреждането.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР