Голямо количество наркотични вещества са иззети при акция на служители

...
Голямо количество наркотични вещества са иззети при акция на служители
Коментари Харесай

Иззеха голямо количество наркотици в Пернишко


Голямо количество наркотични субстанции са конфискувани при акция на чиновници от ОДМВР - Перник. Оперативно-издирвателните дейности са осъществени на територията на общините Перник, Радомир и Брезник, оповестява БНР.

Полицаите ревизирали гориста околност в земенското село Елов дол, където в равнища са открити и конфискувани 127 растения от рода на конопа с височина до 240 см. 

В миг на бране на наркотичното вещество са арестувани 42-годишен столичанин и 43-годишен мъж от Хасково. Иззет е и джип, с който двамата се придвижвали. Извършени са претърсвания на още два адреса в област Перник. В къща в брезнишкото село Конска са открити и конфискувани близо 28 кг суха листна маса, която при направения полеви тест реагирала на марихуана. 

При претършуване на околност в пернишкото село Боснек служителите на реда открил 41 растения от рода на конопа с височина до 220 см. 

Съпричастни и към двата случая са арестуваните в Елов дол мъже. Двамата са с полицейска мярка за задържане до 24 часа. Започнато е следствие под надзора на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР