Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар, който вчера очаквано

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар, който вчера очаквано
Коментари Харесай

Неймар: Мадрид или Юнайтед? Вече се отегчавам

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар, който през вчерашния ден предстоящо бе определен за най-хубав футболист през миналия сезон в Лига 1, съобщи, че към този момент е отегчен от непрекъснатите клюки за негов трансфер през лятото. От месеци насам настойчиво се приказва, че нападателят ще напусне парижани единствено след един сезон в тима и по всяка евентуално ще премине в Реал Мадрид. Вчера в " Мирър " пък се появи информация, че Манчестър Юнайтед ще се включи в борбата за Неймар, като " алените дяволи " са подготвени да предложат за него 227 милиона евро.

Неймар обаче съобщи, че няма никакво желание да приказва за възможен собствен трансфер, защото сега е фокусиран само върху идното Световно състезание в Русия.

" Мадрид или Юнайтед? Всеки знае защо пристигнах тук, задачите, които имам. Целта ми в този момент е Световното състезание, тъй че не е време да се приказва за прехвърляния. Вече съм малко отегчен от всички тези клюки ", съобщи Неймар пред Fox Sports.

В събота президентът на ПСЖ Насер ал Хелаифи решително съобщи, че на " 2000% " Неймар остава в клуба и през идващия сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР