Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е посочил кого

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е посочил кого
Коментари Харесай

Няма Зидан, няма Брендън Роджърс - Роналдо посочи кой трябва да наследи Оле

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е показал кого желае за треньор на Манчестър Юнайтед и това не е нито Зинедин Зидан, нито Брендан Роджърс или Лопетеги, а някогашният треньор на Барселона и сегашен селекционер на Испания Луис Енрике, твърди " Sky Sports ".

Досегашният управител на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер беше уволнен откакто в събота (20 ноември) отборът направи поредна издънка от началото на сезона, откакто бе размазан с 1:4 от Уотфорд в мач от Висшата лига.
 Роналдо считал, че някои играчи на Манчестър Юнайтед се скатават
Роналдо считал, че някои играчи на Манчестър Юнайтед се скатават

Учили повече от него

В информацията се споделя, че за селекционера на Испания се е застъпил точно Роналдо, защото португалецът счита, че Енрике би бил идеалният заместител на Солскяер, защото може да управлява съблекалнята.

Очаква се, че Юнайтед ще прегледа възможжността за Луис Енрике като вероятен заместител на Солксяер и че някогашният треньор на Барселона ще прояви интерес да приказва със управлението на " Олд Трафорд ". Кристиано има вяра, че испанецът е верният вид треньор, с който Ман Юнайтед да се състезава със Сити, Ливърпул и Челси.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР