Голямата мечта на известната певица Софи Маринова, която е популярна

...
Голямата мечта на известната певица Софи Маринова, която е популярна
Коментари Харесай

Софи Маринова изненада Кубрат Пулев с неочаквана покана

Голямата фантазия на известната певица Софи Маринова, която е известна със своя неповторим глас, който несъмнено няма аналог и доста мъчно може да бъде комплициран, се сбъдна. Най-накрая тя се омъжи. В началото на февруари тази година, Софка и Гринго подписаха брак, само че огромното тържество занапред следва. Съвсем скоро, на 24 март, Софи Маринова и брачният партньор й ще отпразнуват своя брак с сътрудници и другари. И защото описът с посетители за сватбата непрекъснато набъбва, младото семейство несъмнено изпитва усложнение със съкръщаването му. А гостите трябвало да бъдат единствено четиристотин. И Софка, и Гринго считат, че на празненството ще дойдат и доста посетители, които не са канени. Точно по тази причина, те са решили да подготвят лист с публично поканените посетители и да пускат единствено тях, с цел да могат да обезпечат безпрепятственото протичане на този толкоз значим за тях празник. Интересен факт е, че Софи Маринова и Гринго не са поканили цялата си рода – едвам петдесет-шейсет индивида са родственици на младоженците.

Всички останали посетители са другари и сътрудници на Софка. Разбира се, Софка се е постарала да изпрати лични предложения до огромна част от своите сътрудници – Глория, Джена, Славка Калчева, Джена, Галена, Тони Стораро и други известни персони от поп-фолк средите. Не е загадка за никого и това, че младите родители – поп-фолк дивата Преслава и нейният любим Павел, ще бъдат кумове на Софка и Гринго.
Още по-интересно е и това, че на сватбата се чака да участва и българският боксьор Кубрат Пулев, който ще пристигна със своята половинка – поп-фолк изпълнителката Андреа.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР