Голямата бедност вече е дошла, икономиката е обезкървена. Когато я

...
Голямата бедност вече е дошла, икономиката е обезкървена. Когато я
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Киро и Асен ни подхвърлят дъвка за шушумиги. Докараха голяма бедност

„ Голямата беднотия към този момент е пристигнала, стопанската система е обезкървена. Когато я обезкостиш – по-късно следват хората “, съобщи пред Нова телевизия зам.-председателят на Българската търговско-промишлена палата Красимир Дачев.

„ Никога не сме желали да бъдем субсидирани. Голяма част от рецесиите ги докараха самички, с помощта на самоувереност и липса на житейски опит. Защото с един самоувереност скапаха неща, които сме градили с 20-30-40-50 години. Пример за това е газта. Казваме „ няма да работим с тези? Ами с кои? “, акцентира той, разяснявайки извършената в четвъртък среща с министъра на енергетиката.

„ Старите хора са споделили, „ Преди да развалиш един бунар, изкопай нов ”. Но не би трябвало да спираш тази тръбичка. Не ме интересува дали е Путин или е Фидел Кастро. Мен ме интересува да имам евтина газ. Много е смешно, когато политиците стартират да вършат бизнеса. Те стартират да моделират и политизират бизнеса. Не може по този начин да се прави ”, безапелационен е той.

По думите му Министерството на енергетиката е в едни клещи сред Министерство на финансите и Народното събрание. „ Така че те не са в положение повече да финансират със дотациите. Това ще бъде последно месец май ”, акцентира Дачев.

Според него що се отнася до американския газ – управляващите „ подмятат дъвка за шушумиги ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР