Голямата българска певица Мария Илиева избра празникът на любовта -

...
Голямата българска певица Мария Илиева избра празникът на любовта -
Коментари Харесай

Мария Илиева: Любовта е едно благословение, което трябва да отглеждаме с много нежност и старание


Голямата българска певица Мария Илиева избра празникът на любовта - Свети Валентин, за премиера на клипа на най-новата си ария - " Любов ".

" Аз написах текста, музиката, аранжиментите на " Любов " и доста благодаря на моите съидейници, тъй като без тях нямаше да се случи. Когато са размити полезностите, когато живеем в подтекст, в който душите ни не са толкоз ведри, колкото ми се ще да бъдат, e доста значимо да насочваме мощни послания. " Любов " е такова ", сподели Илиева.

А първият слушател на новото парче на Мария е четиригодишният Александър.

" Моят наследник Александър, той е част от целия развой. И когато чу демото, което още нямаше думи, се заслуша и обърна повече внимание на тази ария в сравнение с " Baby Shark ", примерно, което беше огромен комплимент за мен ", сподели певицата.

Текстът на " Любов " е плод на персоналните страсти и прекарвания на певицата. Днес тя е влюбена, което й дава чувство за пълноценност.

" Може би " Една е любовта, с теб е орис " - нещо, което като че ли всеки си мечтае да му се случи по най-пълноценния метод. Щастлива съм, че при мен се случи, с цел да ме въодушеви да напиша тая ария ", сподели Илиева.


За певицата празник на обич е всеки ден, когато си с верния човек.

" Любовта е едно благословение, което получавайки, би трябвало да отглеждаме с доста деликатност и доста усърдие - всеки ден всяка секунда. Не да намираме мотиви, с цел да покажем алегорично какъв брой обичаме, а да го вършим безусловно със всяко свое поемане. Защото единствено това дава дълготраен смисъл на този тип другарство.

Преди да се качи на сцената, Мария Илиева се обърна с апел към феновете на bTV:

" Да обичат самоуверено, като за последно. Всеки път. Без значение какви са натрупванията и разочарованията. Любовта ти се случва по най-съкровения метод и ти би трябвало да си подготвен да я вземеш, да я посрещнеш и да я развиеш ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР