Голяма тайна крие дъщерята на Чобанови – Надя (Йоанна Начева),

...
Голяма тайна крие дъщерята на Чобанови – Надя (Йоанна Начева),
Коментари Харесай

Надя крие тайна връзка в All Inclusive

Голяма загадка крие дъщерята на Чобанови – Надя (Йоанна Начева), само че за какво се тормози и какъв е проектът й, с цел да успее да я резервира, ще стане ясно в епизода на „ All Inclusive ” този петък от 20:00 ч. по Нова. Тя към момента не е подготвена да показа на своите родители за новата си връзка, тъй като е уверена, че Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова) няма да одобрят нейния избор. Кой е приятелят й, за какво изпитва боязън да го запознае с майка си и татко си и какви занимателни премеждия й предстоят в най-забавната морска почивка в Албена?

Пламен (Любен Кънев) към този момент изживява напрежението от „ почивката “ с децата – нещо, което самият той предусещаше, само че по този начин и не съумя да избегне. След като изпрати жена си Елена (София Маринкова) на езиково образование в Малта, той остана да се грижи напълно самичък за бебето Пламена (Михаела Горанова) и младежа Сашко (Силвестър Велячки). На пръв взор към него има задоволително близки хора, които могат и даже са дали обещание да оказват помощ. Но по какъв начин ще изненадат самотния баща и какви трагикомични обстановки го чакат по време на борбата наречена „ с деца на море “?

Напълно опустошен след развода с някогашната си жена, Емил в действителност най-вече страда, че към този момент е надалеч от своята щерка. Той не може да я вижда, тъй като живее с майка си и новия й брачен партньор в Гърция. Именно това е повода Емо да открие бар на плажа, с изкараните средства от който да купи дребен парцел в Гърция. Едва отворило порти, обаче, заведението към този момент няколко пъти получава закани от конкуренцията. Двамата с Парушев са в партньорство за създаването на този бизнес и се чудят по какъв начин да предотвратят зачестилите провокации. Кой стои зад офанзивите против бар „ Виктория “ и ще измислят ли Емо и Парушев остроумен ход, с цел да се оправят с него?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР