Голяма промяна с общинаря Борис Бонев. Той вече е партиен

...
Голяма промяна с общинаря Борис Бонев. Той вече е партиен
Коментари Харесай

Голяма промяна с Борис Бонев. Левите в шок, десните ликуват

Голяма смяна с общинаря Борис Бонев. Той към този момент е партиен водач. Бонев беше определен за ръководител на партия " Спаси София ". Днес се организира учредителното заседание, с което гражданската платформа става партия. Новината хвърли левите в ужас, а десните във екстаз. Демократична България и „ Продължаваме промяната ” разчитат, че посредством коалиция със „ Спаси София ” ще завоюват изборите в столицата. Отсега се приказва, че претендентът им за кмет ще е точно Борис Бонев. Той към този момент един път излезе на избори против ГЕРБ в София, само че не съумя да бие Йорданка Фандъкова.

Новата групировка си слага три цели - да завоюва локалния избор в столицата тази година още на първия тур, да има болшинство в Столичния общински съвет, и трето - още първия ден, откакто завоюват вота, да потвърдят, че София може да се ръководи по по-различен метод.
-->
Засега „ Спаси София ” няма упоритости да взе участие в националната политика, само че съгласно източници от Демократична България и Политическа партия прекомерно евентуално е новата партия да играе за гласоподаватели още на идните предварителни избори за парламент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР