Голяма опасност дебне по пътя край курортен комплекс Слънчев ден.

...
Голяма опасност дебне по пътя край курортен комплекс Слънчев ден.
Коментари Харесай

Сигнал до БЛИЦ! Голяма опасност дебне по пътя край курортен комплекс "Слънчев ден"

Голяма заплаха дебне по пътя край курортен комплекс " Слънчев ден ". Става въпрос за погрешно паркирали коли, поради които се основава причина за произшествия. За казусът ни сигнализира наш четец, който е изпратил на публицистичната ни поща и фотоси. " Следните фотоси са от 29.07.2017 година, направени в 12:10 на пътя от Варна за Златни пясъци, започващи на 300 м. преди бариерата за курортен комплекс Слънчев Ден. Така са паркирали МПС-та до бариерата на Слънчев ден! Десетки коли са паркирали погрешно, като пешеходците са принудени да се движат по скоростния двулентов път, с риск за живота си, защото водачите постоянно карат с несъобразена скорост.

Интересно е, че част от самите паркирали са рискували живота си (своя, на своите деца, съпрузи, родители). Не оставя положително усещане и у чужденците, за валутата, на които толкоз доста ламтим!!! Със сигурност десетки полицейски коли са минали по пътя, само че никой не се е самосезират!!!

П.С. Сигнал бе подаден и на тел.112, само че в границите на 30 мин. нито полиция, нито МПС за наложително премахване на МПС-та се видяха!!! ", написа читателят ни.









ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected]/* */ БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР