Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Г.М., на 58 г.,

...
</TD
> Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Г.М., на 58 г.,
Коментари Харесай

Шофьор на BMW с брутални действия към колега, просна го на земята, извади му и пистолет

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Г.М., на 58 година, за това, че на 26.05.2024 година, в гр. Пловдив, на Голямоконарско шосе, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Деянието по своето наличие се отличава с изключителна смелост и е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство – лек автомобил, марка БМВ. 

По досъдебното произвеждане е открито, че повода за случая е препречване на пътя от лек автомобил, марка БМВ, на движещия се в същата посока товарен автомобил - бус, марка " Рено “, ръководен от 20-годишен мъж. Поради тази причина е зародило леко пътнотранспортно произшествие с имуществени вреди, които не са на забележителна стойност. Г.М. е принудил другия лидер да спре, извадил го от шофьорското място в кабината на буса, повалил го на земята, като го блъснал на пътното платно, в резултат на което му е предизвикал телесни увреждания. Преди да извърши тези дейности Г.М. се опитал да извади законно притежаван револвер, само че изтървал оръжието на земята.

По делото са разпитани очевидци. Назначена е съдебномедицинска експертиза, която да откри типа на телесната щета на потърпевшия лидер, след което наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са доказателства и за други осъществени от Г.М. действия, свързани с случая, за които да бъде притеглен към наказателна отговорност. 

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Пловдив. Действията по следствието не престават.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР