Голяма опашка се изви в центъра на Пловдив. Такава опашка

...
Голяма опашка се изви в центъра на Пловдив. Такава опашка
Коментари Харесай

Подобна опашка в Пловдив скоро не бяхме виждали

Голяма опашка се изви в центъра на Пловдив. Такава опашка скоро не бяхме виждали в града. И то поради културно събитие. Огромният посетителки интерес през днешния ден бе пред Природонаучния музей. Той е поради новата експозиция зала „ Полюси “ и провеждащия се за първи път Леден фестивал “.
Директорът на музея Огнян Тодоров изясни, че цялата стойност на новата зала е над 200 000 лв.. По фонд „ Култура “ има 80000 лв., а останалото е от лични доходи.
Това е първата в света сходна зала. Има такива зали в Чили и Англия, само че те са направени единствено за научноизследователска активност.
Залата в Пловдив служи хем за научно-изследователска активност, хем за просветителна, хем за експозиционна. Вижда се всичко в аквариума от посетителите.
Днес от 10:00 ч. до 15:00 ч. в музея се организира ателие за оцветяване „ Антарктическите чудеса “. В него дребните гости се потопиха в света на антарктическите животни посредством изобразяване, което освен разви техните артистични умения, само че и подтиква тяхното схващане за значимостта на запазването на природата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР