Голяма новина за българския кораб Царевна“. Завръща се у нас.

...
Голяма новина за българския кораб Царевна“. Завръща се у нас.
Коментари Харесай

Голяма новина за Царевна. Какво става с кораба ни

Голяма вест за българския транспортен съд „ Царевна “. Завръща се у нас. В момента завършва техническата подготовка и оформянето на документите за овакантяване на пристанището в Мариупол. Това заяви командирът на военноморската база в Новоросийск контраадмирал Виктор Кочемазов, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Първият кораб, който напуща пристанището, ще бъде турският транспортен съд „ Азов конкорд “. „ Работи се за това в най-скоро време от пристанището да излезе и корабът „ Царевна “. Завършва работата по техническата му подготвеност, събирането на екипажа и всички процедури по оформяне на митническите документи за граничен надзор “, сподели Кочемазов в отговор на въпрос на сътрудник на ТАСС.

По-рано началникът на Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация Михаил Мизинцев заяви, че на пристанището в Мариупол са останали шест задгранични плавателни съда: " Царевна " (България), " Азбург " (Доминиканската република), " Смарта " (Либерия), " Блу остарял " (Панама), " Азов конкорд " (Турция), " Лейди Августа " (Ямайка).

Плавателните съдове, които напущат пристанището в Мариупол по отворения филантропичен кулоар, ще бъдат съпровождани от военни кораби на Военноморския флот на Русия и на граничната защита на Федералната работа за сигурност, сподели още Кочемазов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР