Голяма молба към здравния министър отправи от ефира на БНТ

...
Голяма молба към здравния министър отправи от ефира на БНТ
Коментари Харесай

Лозан Панов с голяма молба към здравния министър

Голяма молба към здравния министър насочи от ефира на Българска национална телевизия претендентът за президент Лозан Панов. " Моля Ви, господин здравен министър, върнете децата в учебно заведение ", съобщи Панов и добави: " Можем да се лишим от доста неща, само че не можем да се лишим от нашето бъдеще. "

Той съобщи, че партиите, само че и президентът не са създали задоволително старания за съставянето на постоянно държавно управление. Според него разумното решение би било връчването на третия мандат на най-малката партия в Народно събрание – „ Изправи се.БГ! Ние идваме ”.

В 46-НС имаше доста поръчки за поддръжка за държавно управление с третия мандат на " Изправи се БГ! Ние идваме! ", сподели Панов. Той разяснява горещата тематика - цените на тока и газа. И попита за какво страната продължава да купува безценен съветски газ. Ако България избере азерския газ, цените биха се намалили, сподели Панов.

По отношение на правосъдна промяна Лозан Панов съобщи, че промяната на едно лице с друго няма да направи смяната. Той изясни, че отстраняването на Иван Гешев и назначението на различен основен прокурор не би било същинска смяна. Според него е нужна доста по-дълбока правосъдна промяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР