Голяма мъка ще споходи бургаските батки от жилищните комплекси „Славейков”

...
Голяма мъка ще споходи бургаските батки от жилищните комплекси „Славейков”
Коментари Харесай

Голяма мъка ще споходи бургаските батки

Голяма тъга ще споходи бургаските батки от жилищните комплекси „ Славейков” и „ Меден рудник ". Съвсем скоро има възможност фитнес залите, в които спортуват да хлопнат кепенците.

Частен правосъден реализатор извади на тезгяха два спортни обекта, които съгласно описанията са благосъстоятелност на компания „ Юли-Делоуз ЕООД”, написа "Флагман ".

Зад въпросната компания, която е записана преди повече от 7 години, стои името на Юлиян Киров – от жк. „ Меден рудник”, демонстрира инспекция в комерсиалния указател. Едната от фитнес залите се намира в жк. „ Славейков”, блок 116, вх. 5, на партерния етаж.

Площта, върху която се разгръщат лежанки, кростренажор, гладиатор, бягаща пътека и други, е 134 кв.м. В момента залата е в употреба, само че е в отчайващо положение.

Вероятно притежателят, който е наясно, че е пред в действителност банкрут, към този момент се е отказал да поставя нужните сили и помещението се е трансформирало в долнопробна дупка, облепена с вестници и корици на списания от 90-е години на предишния век.

Началната цена, препоръчана от частния правосъден реализатор Таня Маджарова е 20 500 евро. Върху обекта има забрана поради заем през 2016 година от страна на Киров за 82 хиляди евро. През 2017 година обаче, притежателят очевидно не съумява да погасява отговорностите си към заема и компания по изземванията предава на частен правосъден реализатор двете фитнес зали.

Другата фитнес зала се намира в бургаския жк. „ Меден рудник”, зона Б, блок 210. Спортният обект е ситуиран на два етажа – 161 кв. м.

Залата разполага със личен хигиеничен възел и самостоятелен кафе-ъгъл, на долното равнище има солариум, сауна баня, съблекални, гримьорна с душове и стая за отмора. Към днешна дата постройката действа обикновено и е посещавана от редица нацепени бургазлии от най-големия жилищен комплекс в морския град.

Началната тръжна цена е 22 800 евро. Върху този състезателен обект също има запор поради банков дълг от 79 хиляди евро.
Именно тези задължения са довели до обществената продажба на парцелите. Каква ще е тяхната орис се чака да стане ясно при започване на октомври, когато ще се проведат търговете.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР