Голяма изненада с шофьора на крана, предизвикал голямото задръстване на

...
Голяма изненада с шофьора на крана, предизвикал голямото задръстване на
Коментари Харесай

Изненада с шофьора на крана, блокирал пътя за морето. Виден бизнесмен!

Голяма изненада с водача на крана, провокирал огромното запушване на основния път Бургас-Созопол. Флагман.бг съумя да го снима.

-->
Това е Борис Червенков, някогашен съучастник във компанията за произвеждане на електрически мотори " Вромос ", има ползи в няколко разнообразни бизнеса. В момента осъществя доста забавен план - оборудване за водни ски край Ченгене скеле. Заради това му е трябвал и камиона, на чиято планформа е качен кран, който той самичък управлявал в последните седмици.

Първоначално той се показал пред „ Флагман ”  като доброволец, който надали не е попаднал инцидентно на мястото и се пробва да помогне.

Близо 2 часа той остана неразделно до „ забърсаната ” рамка, даваше хрумвания и решения по какъв начин да се позволи казуса. В това време хиляди водачи ядосани стояха в тапата и бяха подготвени да обезглавят лидера на крана, провокирал задръстването.

Малко преди 17 часа обаче се наложи да се разкрие, защото на мястото пристигнаха чиновници на Автомобилната администрация (ДАИ) и желаеха документите му за крана.

От обясненията му пред инспекторите, които Флагман.бг съобщи онлайн, стана ясно, че взел крана от собствен другар, с цел да свърши „ някаква работа на Ченгене Скеле ”. Не познавал добре машината.

Според обяснението му, хидравликата на стрелата изтървала, тя сама се повдигнала нагоре и се блъснала в рамката. Самият той твърди, че доста се изплашил и че се радва, че очевидно има щастлива звезда, която го закриля, тъй като в случай че металното оборудване бе паднало върху някой автомобил, щеше да има жертви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР