Голяма драма с Радина Червенова. Неочаквано чаровната водеща бе свалена

...
Голяма драма с Радина Червенова. Неочаквано чаровната водеща бе свалена
Коментари Харесай

Голяма драма с Радина Червенова. Тежко решение

Голяма драма с Радина Червенова. Неочаквано чаровната водеща бе свалена от ефир и пратена в пенсия.

След единствено два сезона в утринното предаване на Би Ти Ви „ Преди обед “ тя е била отстранена от екипа и сменена от по-млада и незнайна нейна колежка, написа „ Ретро ”.
-->
До последно някогашната говорителка на Българска национална телевизия си мислела, че наесен още веднъж ще бъде на екран. Продуцентът на предаването Георги Тошев през лятото също твърдеше, че Радина непременно ще остане в екипа. Какво е наложило уволнението ѝ, по този начин и не излиза наяве, само че проектите се трансформирали в последния миг. Тв звездата останала извънредно разочарована и тежко претърпяла свалянето си от ефир. Тя водеше две извънредно сполучливи рубрики – едната бе отдадена на срещи с известни българи от предишното, а във втората разясняваше дружно със експерти човешките връзки.

Макар да е в пенсионна възраст от към този момент 2 години, Радина не се бе пенсионирала публично. Сега наложително била изпратена от управлението на медията в пенсия. Добрата вест била, че при всички положения някогашната говорителка от „ По света и у нас “ щяла да хване висока пенсия най-много поради 35-годишния си стаж в Българска национална телевизия, по време на който е получавала солидна заплата. За момента тя нямала оферти от конкурентна на Би Ти Ви медия, въпреки към момента да ѝ се работело.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР