Голяма доза артистичност, добро настроение и отношение към храната ще

...
Голяма доза артистичност, добро настроение и отношение към храната ще
Коментари Харесай

Артистичен чар с привкус на зима завладява „Черешката на тортата“

Голяма доза артистичност, положително въодушевление и отношение към храната ще предложи „ Черешката на тортата “ идната седмица по NOVA. Певицата Камелия Воче, писателката Цветелина Цветкова, дизайнерите с широко въображение Александра Тюркмен и Едис Пала и надареният артист Петър Калчев ще показват своите кулинарни благоприятни условия в битка за първото място. Кулинарният стожер Иван Манчев пък ще провокира уменията на звездните участници с нова забавна задача, която включва приготвянето на чорба с мирис на зима и уют.

Старт на кулинарното прет-а-порте ще даде младият дизайнер с повече от забавно родословие Едис Пала . Той ще посрещне гостите в монохромния си дом, където ще подготви съвременна интерпретация на домашна балканска кухня. Едис ще пребори огромното терзание от идната вечеря с добра идея, жанр и прецизна организация. Изненадата на домакина ще разсъни творчеството на всички и ще ги върне в детските им години.

Във вторник Петър Калчев ще се развихри в кухнята на своята кулинарна премиера в „ Черешката на тортата “. Любимият артист от „ All Inclusive ” и „ Пътят на достойнството “ ще покаже дали може да се показа еднообразно добре и на кулинарната сцена, като сервира на гостите огромна доза възприятие за комизъм и добре презентирани ястия с италиански привкус. По време на вечерята чашите ще бъдат цялостни с домакински крушов балсам, а артистичното въодушевление и комизъм няма да напущат масата.

Щипка писателски натурализъм в сряда ще придаде Цветелина Цветкова. Забавната писателка, превзела България с книгата си за северозападния акцент „ Лейди Гергана “, с автентичен с сексапил и необятна усмивка ще активизира кулинарните си сили. Цветелина ще предложи уютна вечеря с видински дух и атмосфера, гарнирана с доста апетитни изкушения. За спомен компанията ще получи щуро прекарване и неповторимо подарък за душата.
Дъщерята на Фатик – дизайнерът Александра Тюркмен ще потопи гостите в източната екзотика в четвъртък. Завърнала се напълно скоро от Ню Йорк, тя за първи път ще отвори дома си, поднасяйки вечеря, въодушевена от турските й корени. Александра ще сформира естетически издържано меню, което ще гарнира с откровени диалози и достоверна конюнктура, а специфичната й изненада няма да остави никого апатичен.

Доказаният кулинарен играч Камелия Воче ще постави завършек на седмицата с същинско угощение за сетивата. Певицата с гальовен глас и големи готварски заложби ще опита да надмине себе си и упованията на гостите с разточително меню от изтънчени ястия, подправени с доста гений и обич. Камелия ще отприщи творчеството си оптимално и ще накара всички да помнят вечерята й още дълго време.

Какви зимни супи ще предложат участниците и кой ще си тръгне с плакета от началник Манчев – гледайте в премиерните епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във траницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР