Голяма българска ефирна телевизия, в която Цветан Василев и Васил

...
Голяма българска ефирна телевизия, в която Цветан Василев и Васил
Коментари Харесай

Телевизия готви скалъпен компромат за Борисов

Голяма българска ефирна телевизия, в която Цветан Василев и Васил Божков се употребяват с голям комфорт, се готви да нападна премиера Бойко Борисов със скърпен компромат. Целта е подлата офанзива да нажежи напрежението в страната и да усили наличието на шумно обявения митинг на 10 септември, написа БЛИЦ.

От няколко седмици въпросната телевизия и репортерите й за поръчки са задействани да основат манипулативни обстоятелства, които по-късно да пробутат като " журналистическо следствие ". Подмолните им планове са да разпрострат репортажа под формата на ветрило в близки до протестърите медии, с цел да се получи резултата на доминото.

След като митингите на така наречен " отровно трио " и маргинални фигури като Мая Манолова, Александър Томов, Атанас Атанасов, Христо Иванов и останалите парчета от партията на Костов не съумяха да реализират задачата си, упрекнатите в тежки закононарушения олигарси са решени на всичко, с цел да нагнетят обстановката на жълтите павета и да доближат до нови провокации сходни на тези с офанзивата против българските служители на реда и замерянето им с бомби.

Последната фалшив вест за Борисов бе това, че му преписаха ликвидиране на съветска моделка, която бе показана като дамата, направила фотосите в спалнята му. Преди това министър председателят бе подложен на поредност от измислици, в които бяха вкарани и хора от обкръжението му.

Министър-председателят Борисов постоянно е работил безкомпромисно даже единствено при подозрение за осъществени нередности от страна на партийни членове, депутати и министри. По този метод той сподели, че е безсърдечен и при най-малкото нарушаване.

Това очевидно извънредно нервира задкулисието и упрекнатите предприемачи, които както се вижда няма да се спрат пред нищо в опитите си да го дискредитират било то посредством директни офанзиви или посредством наливане на големи капитали в сякаш справедливи малките екрани. Мерзките им попълзновения, обаче няма по какъв начин да заблудят българските жители, които доста отчетливо могат да разпознаят лъжата от истината, написа още БЛИЦ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР